Teamdag Lavoisier

Motto van de dag? Ook zonder wind in de zeilen kom je vooruit!

Teamdag Lavoisier

Afgelopen 24 juli stond in het teken van de jaarlijkse Lavoisier teamdag. Dit keer leidde deze dag ons naar Grou (Friesland). Onder de stralende zon en met een goede wind  in de zeilen zijn we, na een korte vergadering, in drie teams de Friese wateren opgegaan.Alleen zeilen zou te gemakkelijk zijn!

Daarom werd het zeilen gecombineerd met een puzzeltocht waarbij onderweg actie vereist was om tot het juiste antwoord te komen! De route werd bepaald door het aanwezige gps-apparaat. Kunstig genoeg hebben we met één gps-kaart, drie verschillende routes gevaren!

 

Na de plezierige uren op het water en na aangemeerd te hebben, hebben we de dag afgesloten onder het genot van een borrel en een heerlijk diner!

Motto van de dag? Ook zonder wind in de zeilen kom je vooruit!